Torsdag.... :)

Imorse när jag lämnat ungarna gick jag in till mamma som hade laddat hem en film som vi skulle se, FROZEN RIVER hette den, SKIT bra va den men ett väldigt skumt slut, hehe.....

Sen bar de iväg på äventyr, Biltema & Hästboskrot stod de på kartan, väldigt skojigt... :)
Sen hämt av ungar, BVC me Thyr på 3års kontroll som gick SKIT bra, hehe & Erika våran BVC brutta fick sig ett gott skratt då hon visa bilder för Thyr & han skulle berätta om dom, hehe när hon peka på en bil & fråga Thyr va gör man me en sån då??? Då fick hon till svar att man RAGGAR me den, hahahahaha, han e rolig våran skrutt.... :)

Sen hem till pappsen som fyller år idag, fika & kaffe, kaffe & ännu mera kaffe, :)
& två väldigt trötta barn när vi kom hem, fick gonatt kram & puss av Thyr som följde me MoMo in & skulle mysa & sova där, & jag & Elin gick in till oss & gjorde kväller för henne.... :)


Sen vart de criminal mindes & en ny serie som hade avsnitt nr1 idag på kanal 9, började klockan 22.05 & den va sååååååå inihelvete bra, haha kommer gå varje torsdag vid den tiden..... Kan jag rekomendera..... :)


HANDLINGEN...........

United States of Tara

Showtime är bra på att producera skruvade komedier och denna serie är inget undantag. Den handlar om en gift kvinna som har två tonårsbarn. Själv har hon en personlighetsstörning. Ibland är hon sig själv, Tara. Men ibland ändrar hon personlighet till Alice som är den perfekta hemmafrun som sätter tilltron till traditionella värderingar. Andra personligheter är Buck som är man och ett stort fan av öl och motorcyklar och T som är en marijuanarökande slampig tonårsflicka.


Kommentarer
Postat av: Goda<3

hejsan!

2009-09-26 @ 13:11:00
URL: http://godas.blogg.se/
Postat av: elle

Hehe söt han är då, Thyr alltså:) man raggar med den :P

På fredag blir de röj :D <3<3

2009-09-27 @ 21:01:07
URL: http://lillenlindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0